Author Topic: Back up (YAY)  (Read 1023 times)

April 20, 2014, 02:36:20 AM
Read 1023 times

Stev0

  • Administrator
  • Hero Member

  • Offline
  • *****

  • 10212
    • View Profile
    • Email
Finally we are back up. Was a bit of a head ache I wont lie but I think this forum is a lot easier to work with.

Jeep Commander CRD - GDE Hot Tune
ex Prodrive Xt, X, XT, WRX STI, Outback 3.0R

April 20, 2014, 07:03:35 AM
Reply #1

westcoaster

  • Global Moderator
  • Hero Member

  • Offline
  • *****
  • Mud lover!

  • 1108
  • Personal Text
    Mud lover!
    • View Profile
    • Email
Cool, I think most of us were getting serious withdrawals (aka heebie-geebies)...
 ;D
Current: S-edition 2011 Steel Silver (S-exy young thing) - Forged, Chett tjooned, 76mm s/s wrapped DP, King Springs, 225/60/17 G012s, Sump & AT guards, cheap mud flaps, HID fogs, LED parks.
Ex:        2.5X man 2010 Pearl White (Dirty Girl) - LSS lift, 235/60/16 G012s, Sump guard, HIDs and more..

April 20, 2014, 04:28:02 PM
Reply #2

Bravofox

  • Hero Member

  • Offline
  • *****
  • Just another Member

  • 1234
    • View Profile
    • Email
Thanks Stephen! Looking good. SMF looks good I like that it is OpenSource and free.

See the search Feature also works nice!

Can SMF integrate with Tapatalk?
2015 Outback 3.6R-S
-ex- 2006 Impreza 2.0R Wagon.
-ex -2009 SH XT A/T
-ex- 2009 SG9 XT Premium Manual
-ex- 2006 Impreza 2.0R Manual
-ex- 2002 Legacy 2.5GX A/T

April 20, 2014, 05:46:32 PM
Reply #3

Stev0

  • Administrator
  • Hero Member

  • Offline
  • *****

  • 10212
    • View Profile
    • Email
Yes It can and its on my todo list :)
Jeep Commander CRD - GDE Hot Tune
ex Prodrive Xt, X, XT, WRX STI, Outback 3.0R

April 21, 2014, 08:35:24 AM
Reply #4

Manfred

  • Hero Member

  • Offline
  • *****

  • 2368
    • View Profile
    • Email
Welcome back all.
Thanks Steve.
New forum looks great.
Still playing around with the settings.


My wife was gatvol of hearing how the site was down   ;D
Pretoria

2011 XT Sportshift
2013 Ford Fiesta Ecoboost (Turbo Triple)

April 21, 2014, 10:54:04 AM
Reply #5

Stev0

  • Administrator
  • Hero Member

  • Offline
  • *****

  • 10212
    • View Profile
    • Email
haha.

This forum does feel quicker and more responsive.
Jeep Commander CRD - GDE Hot Tune
ex Prodrive Xt, X, XT, WRX STI, Outback 3.0R

April 21, 2014, 06:21:41 PM
Reply #6

F

  • Full Member

  • Offline
  • ***

  • 239
  • Personal Text
    Subaru fan, although I drive a LR now.
    • View Profile
    • Email
Like the new look? How long were you down for? I started at a new job on  1 April (no joke!) and did not have much time to visit the forum.
2011 Land Rover Freelander 2 SD4 HSE. BFG A/T tyres, other goodies still to come.
Ex: 2006 Forester XS manual; sump protector; 24mm LSS lift kit; thule roof rack and roof box; rally armor m/flaps.
Ex: 2005 Maxda mx5, supercharged. Then my boy was born...

April 21, 2014, 07:15:22 PM
Reply #7

Stev0

  • Administrator
  • Hero Member

  • Offline
  • *****

  • 10212
    • View Profile
    • Email
We were down for about a week. We had some issues with the forum and the database. I thought instead of just fixing the database, to migrate it to the new software.
Jeep Commander CRD - GDE Hot Tune
ex Prodrive Xt, X, XT, WRX STI, Outback 3.0R

April 22, 2014, 07:55:22 AM
Reply #8

JPC

  • Global Moderator
  • Hero Member

  • Offline
  • *****
  • Moderator

  • 864
  • Personal Text
    Scott me up Beamy.....
    • View Profile
    • Email
Yeah!! thanks Steve, new forum looks awesome, glad that i broke the old forum now - what we have to do t og et a new Forum!! :P
Mine:
Jetta 6
Honda Varadero

Hers:
2012 Fortuner 3.0D4-D 4x4...don't ask

April 22, 2014, 11:57:09 PM
Reply #9

berndp

  • Hero Member

  • Offline
  • *****

  • 1132
    • View Profile
    • Email
Hi Steve,
I think the Forum time is screwed up.
FYI, This reply is posted at about 23:56 on 22/4/2014
Subaru Forester 2005 2.5 Xsel
Always looking for a tar free "road"
Brackenfell, W'Cape

April 23, 2014, 08:18:37 AM
Reply #10

Bravofox

  • Hero Member

  • Offline
  • *****
  • Just another Member

  • 1234
    • View Profile
    • Email
Hi Steve,
I think the Forum time is screwed up.
FYI, This reply is posted at about 23:56 on 22/4/2014

*EDIT* Steve fixed the time on the server, making my instructions in this post obsolete. You can still use them if you are not on South African time and your times are incorrect on the Forum :)

You need to change the Time Offset as the Forum does not pick up your local-time from your PC.
On the top of the page, hover your mouse cursor over "Profile" and click on "Account Settings" in the drop menu.
On the new page hover over the "Modify Profile" and click on "Look and Layout" in the menu.

In time Offset I have entered 8 to get it to display South African time.
It will show the correct time from then on if you are logged in, but the wrong time will always show when browsing as guest.

But I guess there is a way for the Admin to configure the site to sync it with the time of your browser...
« Last Edit: April 23, 2014, 11:02:50 AM by Bravofox »
2015 Outback 3.6R-S
-ex- 2006 Impreza 2.0R Wagon.
-ex -2009 SH XT A/T
-ex- 2009 SG9 XT Premium Manual
-ex- 2006 Impreza 2.0R Manual
-ex- 2002 Legacy 2.5GX A/T