Author Topic: Cannot open pictures  (Read 978 times)

December 19, 2012, 07:01:12 AM
Read 978 times

Manfred

  • Hero Member

  • Offline
  • *****

  • 2368
    • View Profile
    • Email
I cannot open pics attached on the threads.
I thought it was work blocking them, but at home it is the same thing.
I am using Google Chrome.

Does anyone else have this problem..?
Pretoria

2011 XT Sportshift
2013 Ford Fiesta Ecoboost (Turbo Triple)

December 19, 2012, 11:04:14 AM
Reply #1

subie

  • Full Member

  • Offline
  • ***

  • 134
    • View Profile
    • Email
Mine displays them. I am using  explorer. Don't know google chrome but menu bar in explorer (top one) I can click on tools select internet options then click on advanced then scroll down and select show pictures or not. Maybe there is something similar in google chrome.   Just a suggestion from a dodgy pc backyard mechanic:p

December 19, 2012, 11:04:24 AM
Reply #2

PaulC

  • Hero Member

  • Offline
  • *****

  • 927
    • View Profile
    • Email
I am blocked from them at work, but will check at home where I also have Google Chrome, and let you know.
3 Outbacks in a row :D
Currently 2006 Forester 2.5 X

December 19, 2012, 02:51:46 PM
Reply #3

F

  • Full Member

  • Offline
  • ***

  • 239
  • Personal Text
    Subaru fan, although I drive a LR now.
    • View Profile
    • Email
I right click, and then click on "open link in a new tab" in Google Chrome.
2011 Land Rover Freelander 2 SD4 HSE. BFG A/T tyres, other goodies still to come.
Ex: 2006 Forester XS manual; sump protector; 24mm LSS lift kit; thule roof rack and roof box; rally armor m/flaps.
Ex: 2005 Maxda mx5, supercharged. Then my boy was born...

December 19, 2012, 06:39:48 PM
Reply #4

PaulC

  • Hero Member

  • Offline
  • *****

  • 927
    • View Profile
    • Email
OK, just checked all photos are open already - Google Chrome Windows 7. :D
3 Outbacks in a row :D
Currently 2006 Forester 2.5 X

December 19, 2012, 07:29:11 PM
Reply #5

Stev0

  • Administrator
  • Hero Member

  • Offline
  • *****

  • 10214
    • View Profile
    • Email
I know what the problem is. :)
Jeep Commander CRD - GDE Hot Tune
ex Prodrive Xt, X, XT, WRX STI, Outback 3.0R

December 22, 2012, 04:37:43 PM
Reply #6

admin

  • Administrator
  • Newbie

  • Offline
  • *****

  • 26
    • View Profile
    • Email